Direktlänk till inlägg 25 juni 2011

Underbara Midsommar

Av Emelie - 25 juni 2011 10:01

I torsdagskväll så kom våra bästaste vänner upp till Tranås. Som vi har längtat! Felix blev helt överlycklig när han såg dom utanför huset och var helt lyrisk hela kvällen! 


 Den här söta krukan har Marie gjort själv, med söta piratdetaljer på. Felix fick denna fylld med gotte när de kom.


Felix ville inte somna på kvällen, för han var orolig för att Marie och Dennis inte skulle vara kvar när han vaknade. Men efter lite övertalning så somnade han gott! Och peppar peppar, han sov i sin säng hela natten, kom in till oss vid halv sex, somnade om och sov till nio! 


Vi tog en lugn morgon med Scones, och gjorde oss sedan i ordning. Fram på eftermiddagen så åkte vi ner till Hätte för att titta på när alla dansade osv. VI hade tur med vädret då det höll uppe den tiden vi var där, och det började regna när vi kom hem.


Vi vände lite på midsommartraditionerna, så när vi kom hem så åt vi jordgubbar med glass/grädde och socker. Och vi har minsann en liten jordgubbskille här hemma, Felix bara vrääääkte i sig massor med gubbisar. Nom Nom.  


På kvällen blev det grillat med kletig pastasallad, och egen potatissallad, och sill & kokta päror till dom som ville. 


Vi hade en riktigt trevlig afton och var alldeles lagom för mig som inte orkar hur mkt som helst. Känns som man fortfarande inte återhämtat sig helt efter flytten och allt i ordningställande, och graviditeten gör ju säkerligen sitt till också!


Felix sov minsann till halv sex i morse också, kom in till oss, och somnade om och vi sov tills Morfar ringde 09.20 Gott!


/mli*


   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 20 december 2011 13:48

Här hittar ni mig i fortsättningen!

Av Emelie - 20 december 2011 09:19

Följ min blogg med Bloglovin

Av Emelie - 20 december 2011 06:24


Jösses vad dagarna går fort. Och ändå hinner man inte med något känns det som.    Igår var en toppendag, det var lugnt och harmoniskt, och vi bara njöt av dagen. Alla 4 vaknade vid 5-snåret, maken traskade till jobbet, och Felix la sig och kollad...

Av Emelie - 16 december 2011 17:49

Idag fick jag ett ryck till att göra det som jag har tänkt göra i en evighet. Rensa ut gamla trasiga leksaker och sortera i Felix rum!  En stor kartong är nu lite mer än halvfull med grejor som ska slängas, så det var verkligen på tiden! När sorter...

Av Emelie - 16 december 2011 07:46

Dessutom blir Maja 2 månader idag! Fy fasiken vad tiden går fort. Lyxar till med några bilder på godingen!           Hipp Hipp Hurra!   /mli*   ...

Ovido - Quiz & Flashcards